Level Up
Bygg AB

Totalrenovering i Stockholm
Totalrenovering i Stockholm

Planering

Vi utför professionell totalrenovering av bostäder och lokaler. Det innebär att vi kan utföra renoveringar som kräver ändrad planlösning, totalrenovering av badrum och kök eller ombyggnationer som kräver fackmän.

Material

Ibland är det bättre att göra en totalrenovering istället för att arbeta med ett rum i taget eller delvisa renoveringar. Vi hjälper även till med att bedöma om det räcker med ytskiktsrenovering eller om det krävs större renovering.

helheten

En totalrenovering är ibland det mest tidseffektiva alternativet som även är mest ekonomiskt fördelaktigt. Vi kommer gärna ut och inspekterar för att bedöma vilket alternativ som är mest lönsamt.

Totalrenovering i Stockholm

Önskemål Till Resultat

Vill du ha hjälp med en totalrenovering i Stockholm? Att totalrenovera en bostad, oavsett om det rör sig om en villa eller lägenhet kräver planering. Ofta innebär en större renovering att alla rum ska planeras, från badrum till kök och tvättstugor. Vi hjälper till med:

Alla planritningar och hjälp med design.

Rivning och bortforsling av byggmaterial.

Hela byggprojektet från snickeri till vatten-och avlopp samt elinstallationer.

Montering av nya fasta möbler och eventuella detaljer som kräver finsnickeri.

Besiktning och garantitider enligt branschavtal.

Eftersom planeringen är avgörande för att projektet ska bli klart i tid och löpa på effektivt tar vi på oss projekt på totalentreprenad.

Vi tar hand om helheten

Anlita Oss för en totalrenovering i Stockholm

Vi tar hand om helheten när det kommer till totalrenovering. Från att ta fram ritningar till designförslag och detaljarbeten som kräver precision. Budgeten kan skilja sig åt mellan olika projekt och vi ser till att beställaren får ut så mycket som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Du kan boka ett möte med oss för att diskutera renovering och design inför större renoveringar.

För att utföra en totalrenovering av en bostad krävs en gedigen planering. Alla tillstånd, eventuella bygglov kan ta tid. För att underlätta för våra kunder ser vi till att ta fram en tidsplan som är realistisk. Våra medarbetare arbetar sedan effektivt och projektplaneraren ser till att allt löper på enligt tidtabell.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med olika typer av renoveringar kan vi även erbjuda referensprojekt som ger inspiration. Boka gärna en tid för ett inledande möte där vi går igenom era önskemål och krav.

Totalrenovering i Stockholm

Skicka iväg en förfrågan

Begär Offert