Level Up
Bygg AB

Köksrenovering i Stockholm
En köksrenovering i Stockholm gjord av Level Up Bygg

Planering

Att renovera ett kök innebär att ta många olika beslut och det är inte alltid lätt att välja rätt. Vi hjälper mer än gärna till att planera allt från blandare till vitvaror och tar fram olika kökslösningar till våra kunder. Vi tar även hand om helheten och det innebär att vi kan utföra:

Material

Omfattande hjälp med design och val av material utifrån satt budget. Vi river och transporterar bort det gamla köket. Komplett hjälp med vatten-och elinstallationer. Sätter kakel, klinkers och lägger nya golv. Vi monterar färdiga kök eller hjälper till med måttanpassade lösningar

helheten

Vid en totalrenovering av kök ser vi till att våra kunder endast behöver anlita oss. Det innebär att vi koordinerar och planerar alla delar av renoveringen. Det gör att arbetet löper på smidigare och köket blir klart snabbare.

Köksrenovering i Stockholm

Önskemål Till Resultat

Vi utför alla delar i en köksrenovering och utför totalrenovering av kök. Från att planera till att riva och utföra såväl elinstallationer som att dra nya rör för vatten och avlopp. Hos oss får kunden en helhetslösning. Bostadsrättsföreningar och företag får hjälp med större renoveringar av flera kök på totalentreprenad.

Ett nytt kök ska leva upp till alla krav, det innebär en omsorgsfull kombination av design och funktion. Vi hjälper våra kunder med att ta fram lösningar som matchar oavsett budget. Vid behov kan vi hjälpa till att ta fram måttanpassade lösningar. Vi hjälper dig med köksrenovering i Stockholm,
hos oss på Level Up är inget omöjligt.  

Vi arbetar effektivt och med kunden i fokus

Anlita Oss

Köket är hemmets naturliga samlingsplats och vid planering finns det många fallgropar. Vi ser till att maximera nyttan och gör köket tilltalande. Eftersom en köksrenovering ofta är opraktiskt, framför allt i flerfamiljshus ser vi till att planera arbetet för att det ska inverka så lite som möjligt på vardagen.

I samband med att offerten godkänns och all planering är klar tar vi fram en tidsplan. Den arbetar vi efter och ser till att arbetet inte drar ut på tiden. Vår målsättning är skapa goda kundrelationer och att våra kunder ska välja vår byggfirma vid varje projekt. Det innebär att vi även samlat all nödvändig kompetens för att kunna utföra stora som mindre köksrenoveringar.

Oavsett om du redan bestämt hur du vill ha det eller vill ha hjälp med alla detaljer kan du kontakta oss. Du får snabbt en offert utifrån krav och önskemål. Vid större renoveringar bokar vi in ett möte för att kunna ge realistiska svar och offerter.

Level Up Bygg har skräddarsytt en köksrenovering i Stockholm

Skicka iväg en förfrågan

Begär Offert
byggfirma i Stockholm som byggt ett nytt kök