Level Up
Bygg AB

Badrumsrenovering i Stockholm
Resultat efter en badrumsrenovering i Stockholm

Planering

Det är många moment som ska planeras vid en badrumsrenovering. Ytan ska disponeras på allra bästa sätt, badrummet ska tåla att utsättas för fukt och värme. Välplanerade badrum som även lever upp till estetiska krav är även en investering. Vi hjälper även våra kunder att välja material. Boka din badrumsrenovering i Stockholm idag.

Material

När en kund planerar en badrumsrenovering i Stockholm kan vi hjälpa till att hitta de allra bästa material och valen utifrån budget. Från att hitta våtrumstapeter och golv till mer exklusiva val av klinkers och kakel. Det är även populärt att välja att installera golvvärme i samband med badrumsrenovering.

helheten

Hos oss får kunden alltid hjälp med helheten. Vill du veta mer om energisnåla och vattenbesparande alternativ? Vi hjälper våra kunder att ta fram väldesignade alternativ som även är bra för miljön och ekonomin. Vi ser till att lägga energieffektiva alternativ i villor eller flerfamiljshus.

Vi hjälper till med helheten vid badrumsrenovering i Stockholm

Önskemål Till Resultat

Många moment i en badrumsrenovering ska enligt byggnormer utföras fackmannamässigt. Genom att anlita oss kan vi garantera att renoveringen inte bara blir vacker, den lever upp till alla krav. Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om det nya badrummet. Kunden bestämmer hur det ska se ut och vi ser till att slutresultatet matchar alla förväntningar.

När det kommer till renovering av badrum samarbetar vi med privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. För att underlätta för kunder utför vi renoveringar på totalentreprenad vilket innebär att ni endast har oss som kontaktpunkt. På så sätt behöver kunder inte koordinera flera hantverkare.

Praktiska och välplanerade badrum med garanti

Anlita Oss

Den stora fördelen med att anlita oss som byggfirma för badrumsrenovering är garantin på utfört arbete. Felaktigt utförda renoveringar av våtrum kan leda till fuktskador, vattenläckage och olyckor som hör till elinstallationer. Våra hantverkare är certifierade för varje moment de utför vilket också är en garanti för kvalitén på utfört arbete.

När vi utför badrumsrenoveringar i Stockholm ser vi till att våra kunder har en tydlig tidsplan som vi följer. Under projektet har vi en nära dialog och håller beställaren informerad om hur arbetet fortlöper. Våra medarbetare ser till att hålla rent och snyggt runt omkring sig. Vid arbete i flerfamiljshus ser vi till att ge information löpande till boende.

Det går att beställa en offert för renovering av badrummet. Behöver du hjälp med planering och val av material så tveka inte att kontakta oss. Privatpersoner får även hjälp med att ta fram en offert utifrån ROT-avdraget för en bättre överblick över totala kostnaden.

Ett nybyggt badrum med mörka och guldiga detaljer efter en badrumsrenovering i Stockholm

Skicka iväg en förfrågan

Begär Offert
en byggfirma som byggt ett nytt badrum